RETUR ELLER BYTE

Motsvarade inte varan dina förväntningar, eller ville du byta storlek? Här finner du information om vad som händer när du har skickat en retur eller gjort ett byte. Tänk på att du har 14 dagar på dig på att bestämma dig för om du önskar behålla dina produkter, räknat ifrån den dag då du mottog paketet. Om du returnerar vara efter det att tiden för öppet köp passerat, så returnerar vi varan och det tillkommer en kostnad på 69kr för användandet av returfraktsedel samt ytterligare 59kr för frakten tillbaka till dig. Summan ska erläggas innan vi returnerar varan/varorna.

Kom ihåg att det är du som kund som ansvarar för returen fram till att vi har mottagit och registrerat den, så spara alltid ditt inlämningskvitto.

Alla artiklar som skickas tillbaka till oss skall vara i ursprungsskick samt ha kvar alla etiketter och taggar.

 

RETUR

HUR GÖR JAG EN RETUR?

Du använder bifogad returfraktsedel (skicka ej returen till vår postbox). Om du använder eget fraktalternativ så tar vi ut en administrationsavgift på 39kr för returen då vi måste hämta ut din retur hos ett ombud.

Det är viktigt att varan returneras i originalskick, det vill säga oanvänd och med samtliga etiketter och eventuell förpackning bibehållen. Naturligtvis har du rätt att prova varan. På grund av hygieniska skäl omfattas ej örhängen, underkläder, kosmetiska produkter, parfymer och badkläder av ångerrätten. Sängkläder och handdukar kan returneras/bytas om förpackningen är obruten.

KOSTAR DET NÅGONTING ATT GÖRA EN RETUR?

Ja, det tillkommer en kostnad på 69 kr när du väljer att göra en retur.

HAR NI MOTTAGIT MIN RETUR?

Du kommer få en returbekräftelse via mail så fort vi mottagit din retur. Det retur administreras vanligen inom 7-14 arbetsdagar efter det att returen kommit fram till oss.

FÅR JAG EN NY FAKTURA PÅ DET NYA BELOPPET OM JAG GÖR EN RETUR?

Nej, om du valt faktura och returnerar hela beställningen så betalar du 69kr på ursprungsfakturan utöver fakturaavgiften på 29kr. Om du behåller någon vara så krediteras resterande belopp när returen administreras. Om du vill betala din faktura innan vi har behandlat din retur så drar du av beloppet för varorna du har returnerat.

 

HUR GÖR JAG ETT BYTE?

Vi har fria byten på varor som kostar över 900kr. När du gör ett byte behöver du inte betala returavgift för de varor du skickar tillbaka (gäller inom Sverige). Storleksbyten är fria för varor som kostar över 900kr. Annars gör du en vanlig retur och en ny beställning. Så här gör du:

Logga in på ditt konto och klicka på Help Desk. Där kan du välja vilken order det gäller och skicka ett meddelande till oss så att vi kan reservera varan. Vänta med att skicka varan tills vi bekräftat att bytet finns (om du inte har ett konto så kan du skicka ett meddelande i kontaktformuläret HÄR (tänk på att fylla i vilken order det gäller). När vi bekräftat att varan är tillgänglig så fyll i retursedeln som finns på baksidan av din följesedel som låg med i paketet och kryssa i byte.

Lägg retursedeln tillsammans med det du önskar byta i en påse som håller för postgången. Klistra på returfraktsedeln (som fanns med i din leverans) på ditt paket och lämna in den hos närmaste ombud. Kom ihåg att det är du som kund som ansvarar för returen fram till att vi har mottagit och registrerat den, så spara alltid ditt inlämningskvitto. Se också till att emballaget skyddar varan.

När vi mottagit returen skickar vi ut den vara som du reserverat.